Legg til en kommentar

Kommentarer  

#31 Kenn Thaagaard 22-06-2017 06:37
Leter du etter nogen til at bytte vinduer og dører, så trenger du ikke lete lengere. Her er det tale om et firma med virkelig høj service og kvalitet. Vi har byttet ut et gammelt vindu og teressedør til stor skyvedør, samt et mindre vindu.
Helt fra starten ved tilbudsgivning, kjente jeg at der var tale om høj kvalitet og dette holdt helt til siste flek på vinduet var tørket bort.
Ingen tvil om at at Advik får mine beste anbefalinger.
Siter
#30 Rune Larsen 08-06-2017 13:54
Veldig fornøyd med arbeidet Advik har gjort. Vi har byttet 4 vinduer og satt inn en 3 meter bred skyvedør. Upåklagelig arbeid og service

vil nok velge Advik igjen. :lol: :lol:
Siter
#29 Tor Aasgaard 31-05-2017 07:55
- Proff og hyggelig befaring
- Komplett tilbud i henhold til forventing.
- Tett sekundering i forkant av installasjon. (Ventet på levering av dør fra leverandør).
- Møtte presis kll 8.00, og leverte som avtalt.
- Ekstremt ryddige og ordentlige karer. Dekket til flater, møbler osv. Ryddet opp etter seg.
- Adam (sjef) tok ekstra sjekk pr telefon i etterkant for å sikre at jeg var 100% fornøyd.

Anbefaler Adam og gutta sterkt!
Siter
#28 Simen Enger 28-05-2017 15:04
Skal du bytte vinduer? Da bør du velge Advik AS!

Fra det første møtet med befaring til siste vindu var vasket og pusset, så har dette vært en svært behagelig prosess.

Advik målte opp, bestilte nye vinduer, fjernet de gamle og satt inn de nye. De tok seg også av alt av listing, fuging osv - alt etter TEK10.

Dette er den eneste bedriften i Oslo som utelukkende holder på med vinduer. Dette betyr god pris og svært kompetente håndtverkere.

Fortsatt i tvil? Sjekk referansene...
Siter
#27 Torunn Kanutta 24-05-2017 13:16
Bytte av 7 vinduer og en verandadør.
Superfornøyd, selv et halvt år etter.
ADVIK var dyktige på alle nivåer. Tok nøyaktig oppmåling, presise på bestilling, effektive under arbeidet og ikke minst grundige og ordentlige i utførelse. Isolering, vindsperre, fôringer, kanter, lister -alt ble gjort på skikkelig vis og resultatet ble pent!! Vi bestilte 3-lags vinduer og de er solide, funksjonelle og pene. Stuen er absolutt lunere, uten trekk.

Prisen er OK, og veldig bra med tanke på kvalitet på produkt og utført arbeid.

En misforståelse ble ryddet opp i umiddelbart. ( betryggende)

Vi synes dette er så tilfredsstillende og trygt/godt utført arbeid at vi er sikre på å ønske ADVIK tilbake når flere vinduer/balkongdører skal byttes.
Torunn K og Åge :D
Siter
#26 Ellen Magnus 17-04-2017 09:20
Ellen, Ullern.
Jeg vil anbefale Advik AS på det aller varmeste.De satte inn nye vinduer samt balkongdør, totalt 7 stk, på bare 2 dager. I tillegg til at jobben ble utført på en grei, smidig og effektiv måte så har det hele veien vært en hyggelig samt profesjonell tone. :roll: :roll: :roll:
Siter
#25 Erik Sandsdalen 28-03-2017 16:32
Etter å ha innhentet tilbud fra 3 ulike tilbydere valgte styret i Sameiet Bjørn Farmannsgt.16, 0271 Oslo å inngå kontrakt med firma Advik as. Det var et godt valg for oss. I alt 84 vinduer,de aller fleste 130 x 140 cm ble skiftet ut ihht avtalt pris og tid. Gamle vinduer ble kjørt bort,nye montert inkl. all belistning og veldig god opprydding underveis. Et omfattende koordinerings arbeid var del av denne jobben fordi sameiet består av 35 seksjoner og avtale måtte gjøres individuelt med alle sameiere. Vi er veldig fornøyd med samarbeidet med Advik AS og gir de våre aller beste anbefalinger.
Mvh
Erik Sandsdalen - (kontaktdata kan fås hos Advik as).
Siter
#24 Sissel, Lilleaker 23-03-2017 13:08
:-) Vi byttet alle vinduer og balkongdører i 3 etasjer! Advik sto for prosjektet a-å. Fantastisk bra utført planlegging, rådgivning, utrolig profesjonell jobb,levering og installasjon, og pris, time schedule og kommunikasjon. Kan anbefale Advik på det sterkeste. Helt perfekt utført prosjekt.
Siter
#23 Ralf Einhausen 22-02-2017 08:46
Advik fikk jobben med å bytte 7 vinduer samt ytterdør. De har gjort en meget bra jobb, til avtalt tid og avtalt pris. Alt var ryddet etter utført jobb. Kan absolutt anbefale dette firma :-)
Siter
#22 Håkon Løvli 21-02-2017 19:18
Vi har skiftet vinduer og balkongdører i rekkehus fra 1972. Arbeidet ble gjennomført på en meget tilfredsstillende måte. Alt fra befaring, bestilling og ikke minst finishen i utførelsen står til toppkarakter. Rydding hver dag, som gjorde at alle rom kunne benyttes av familien som vanlig på ettermiddag/kveld. Avsluttet jobben fredag ettermiddag kl 1630 med å koste gårdsplassen for flis og lauv. Anbefales!
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Vi tilbyr gratis:

 

- befaring,

 

- råd om en løsning som passer dine behov,

 

- utvalg av ulike farger på vinduene
for huset ditt*,

 

- levering av bestillte vinduene til
stedet*,

 

 

*Det gjelder noen begrensninger.

 

For å få en rabatt på 5%, må du registrere flyer. Hvis du ikke har flyeren vår, ta kontakt med oss via nettsiden "Kontakt".

Registrering av flyer

Ditt navn: